ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ   cosmote tv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η μακροχρόνια εμπειρία μας σε συνδυασμό με την αδιάκοπη εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, μας καθιστά σαν ένα από τα πιο αξιόπιστα κέντρα επισκευών ηλεκτρονικών συστημάτων στην Ελλάδα. Από το 1990 όπου ανοίξαμε το πρώτο κέντρο επισκευών μας στην οδό Κύπρου στην Αργυρούπολη έως και σήμερα, στην νέα μας έδρα, δεν έχουμε σταματήσει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πιστότητας. Ανταποκρινόμενοι άμεσα και σε προκαθορισμένα χρονικά πλαίσια, έχουμε αποκτήσει χιλιάδες απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες που διαρκώς αυξάνονται.

Στην μακροχρόνια πορεία μας έχουμε αποκτήσει ειδικότητα στα επίγεια δορυφορικά συστήματα, στις επισκευές παντός είδους ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, σε τηλεοράσεις και monitors τεχνολογίας LCD, TFT και LED. Ακόμη διαθέτουμε τεράστια εμπειρία σε επισκευές και αποκαταστάσεις ζημιών σε smartphones, tablets, laptops και σταθερών υπολογιστών.

Έχουμε σαν πάγια τακτική, πριν από κάθε επισκευή, να ενημερώνουμε τον πελάτη για το κόστος και την χρονική διάρκεια της επισκευής, είτε πρόκειται για μια μικρής έκτασης επισκευή, είτε για μια σοβαρή αποκατάσταση βλάβης.

Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν στο χαμηλότερο κόστος, ανεξάρτητα από την αξία του προς επισκευή προϊόντος.

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Τι έχουμε επισκευάσει

Χιλιάδες συσκευές έχουν επισκευαστεί από το κέντρο μας, εξοικονομώντας χρήμα και χρόνο στους πελάτες που μας εμπιστεύονται

Εγκαταστάσεις δορυφορικών Συστημάτων

Επισκευές Τηλεοράσεων & Monitors

Επισκευές Κινητών Συσκευών

Επισκευές Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων

Ενημερωτικό Δελτίο